fbpx

Boka rådgivning

För större projekt eller personlig inredningsrådgivning i butiken erbjuder vi bokningsmöjligheter. Boka minst två dagar i förväg för att vi ska kunna förbereda oss.

Under en timme vägleder vår inredningsrådgivare dig genom Stiltjes sortiment för att skapa en personlig miljö som passar dina behov och önskemål. Efter mötet skickar vi en ask med prover på de material vi valt för ditt projekt. Kostnaden för denna timme är 500 kr, och den inkluderar materialproverna.

materialprover på tegel, kalksten och zellige som valts ut under rådgivning.
Inredningsrådgivning på Stiltje. Kunden har med inspirationsbilder och ritningar för att sedan välja ut material

Inför bokad tid

Inför din bokade tid uppskattar vi om du kommer förberedd med ritningar som visar måtten på rummet eller rummen du vill inreda. Medtag också bilder, färgprover och materialprover av befintliga valda material. Det är en fördel om du har inspirationsbilder på miljöer du gillar, så att vi kan förstå stilen och känslan du vill skapa. Dessa förberedelser hjälper oss att ge dig bästa möjliga inredningsrådgivning.

Inredningsrådgivning på Stiltje. Kunden har med inspirationsbilder och ritningar för att sedan välja ut material

Bokning & Frågor

Har du några frågor angående bokningen är du välkommen att skicka ett mail till [email protected] eller ringa oss under våra öppettider på telefonnummer 010-516 88 93. Vi erbjuder även möjlighet till onlinemöten om du har långt att resa. Om du önskar detta, vänligen skriv “online” i meddelandefältet.

OBS! Butiken är alltid bemannad med inredningsrådgivare under ordinarie öppettider, redo att hjälpa dig.