fbpx

Arkitekter & inredare

Vi värdesätter vårt nära samarbete med dig som inredare och arkitekt och strävar efter att underlätta ditt arbete med att skapa vackra miljöer åt dina kunder på bästa möjliga sätt. Du är alltid välkommen att besöka vårt showroom för materialpresentationer. Det kan ske både under våra ordinarie öppettider och genom att boka en privat tid mellan kl. 10 och 11 på onsdagar och torsdagar. Om du önskar boka en privat tid, är du välkommen att kontakta Sussi via e-post på [email protected].

Vänligen notera att vi inte erbjuder möjlighet att hämta, låna eller köpa prover i vårt showroom i Stockholm. För att erhålla prover, vänligen gör en beställning via vår webbshop eller kontakta oss via e-post på [email protected]. Denna praxis beror på att vårt showroom saknar tillräckligt med utrymme för provförvaring. Vi skickar prover från vår aktuella lagerhållning, eftersom färgvariationer kan förekomma mellan olika leveranser, särskilt då vi arbetar med handgjorda och naturliga material.

Byggnadsritningar tillsammans med materialprover på kakel, tegel, kalksten och keramikmosaik
en inredare eller arkitekt som gör en moodborad för ett renoveringsprojekt

Rabatt för arkitekter & inredare

Vi får ofta frågor om möjliga rabatter för arkitekter och inredare. För att diskutera detta alternativ behöver ert företag registrera sig hos oss. Maila Sussi på [email protected] och lämna:

  • kontaktperson
  • företag
  • org. nr.
  • adress
  • mail
  • telefon
  • webbadress
en inredare eller arkitekt som gör en moodborad för ett renoveringsprojekt

Övriga frågor

Vårt främsta mål är att göra din upplevelse så smidig och effektiv som möjligt. Oavsett om du behöver material för bostads- eller kommersiella projekt finns vi här för att stödja din kreativa vision. Du är välkommen att utforska vårt breda utbud av produkter genom vår webbshop eller att ordna ett personligt besök i vårt showroom. Vi ser fram emot att fortsätta vårt givande samarbete och bidra till skapandet av inspirerande miljöer för dina kunder. Om du har några frågor eller behöver ytterligare assistans, tveka inte att kontakta oss.